ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

• Ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής του.

• Ένα «όχι» που βγήκε από μια βαθιά πεποίθηση, είναι πολύ καλύτερο -και πιο μεγαλειώδες- από ένα «ναι» που ειπώθηκε για να ευχαριστήσει ή, χειρότερα, για να αποφύγει φασαρίες. (Μαχάτμα Γκάντι)

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στις οικογένειες των δολοφονημένων νεαρών αστυνομικών που εν ώρα υπηρεσίας δέχτηκαν τα θανατηφόρα πυρά της αδίστακτης συμμορίας (μια από τις πολλές που δρουν στη Χώρα μας) οι οποίες χωρίς καμιά ηθική αναστολή σκορπίζουν το θάνατο με το βαρύ οπλισμό τους, σε κάθε περίπτωση που εκτιμούν ότι παρενοχλούνται.
    Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους τραυματίες, τον αποτροπιασμό μας στο διπλό έγκλημα και τη καταδίκη μας σε κάθε μορφή βίας που υιοθετούν άτομα ή ομάδες Έλληνες ή Αλλοδαποί.
    Καλούμε επίσης την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να λάβει σοβαρό υπ’ όψιν του το μήνυμα που εμπεριέχεται στη δολοφονική ενέργεια της συμμορίας και να ασχοληθεί περισσότερο με την εγκληματικότητα που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και λιγότερο με τη τρομοκράτηση των εργαζομένων και απεργών, των έντιμων πολιτών της Χώρας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ Κ.Ε.

 
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου